Bandai Tamagotchi Original - Sprinkle (42942)

 
28,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 22.11. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Tamagotchi-virtuaalilemmikit ovat ilahduttaneet faneja 1990-luvulta lähtien. Nämä japanilaiset lelut valloittivat maailman, ja ne ovat olleet suosittuja siitä lähtien, sillä ne antavat lapsille mahdollisuuden pitää huolta omasta Tamagotchi-hahmostaan ja ottaa sen mukaansa kaikkialle.

  • Alkuperäinen Tamagotchi - Tamagotchi Original on ilahduttanut elektronisten lemmikkieläinten faneja jo 90-luvulta lähtien, ja monien erilaisten mallien ansiosta näitä leluja on helppo kerätä monipuolisesti.
  • Huolehdi heistä - Huolehdi digitaalisesta lemmikistäsi syöttämällä sille ruokaa ja välipaloja, pelaamalla sen kanssa pelejä, siivoamalla sen jäljet, varmistamalla, että valot ovat päällä tai pois päältä, antamalla sille lääkettä, kun se on sairas, ja jopa rankaisemalla sitä, kun se on tuhma.
  • Erilaisia hahmoja -Tamagotchit ovat loistavia lahjoja tytöille ja pojille, ja niitä voi pelata uudestaan, sillä joka kerta kun pelaat, virtuaalilemmikkisi voi muuttua erilaiseksi aikuisena riippuen siitä, miten hyvin huolehdit siitä.
  • Ota mukaan kaikkialle - Jokaisen Tamagotchi lelun mukana tulee kätevä ketju, jonka avulla voit kiinnittää elektronisen lemmikkisi avaimenperään tai laukkuun. Ota ne mukaasi minne ikinä menetkin, jotta voit pitää niistä huolta myös liikkeellä ollessasi.
Lisätietoja
Kategoriat