Barbie - Cutie Reveal Slumber Party Gift Set (HRY15)

 
61,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 22.11. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

Barbie cutie reveal slumber party -lahjasetissä on niin paljon yökyläilyhupia paljastettavana 35+ yllätystä, joihin kuuluu 2 nukkea, 2 lemmikkiä, värinvaihto ja paljon muuta. 

Tutustu barbie 'brooklyn' ja barbie 'malibu' cutie reveal -nukkeihin -- irrota pehmoiset yksisarvisen ja pandan päät ja liu'uta nuket ulos makuupusseistaan nähdäksesi niiden söpöt ja suloiset pyjama-asut.
Avaa mysteeripussit ja löydä yöpymisaiheisia muotiasusteita ja tarinankerrontapaloja, jotka sisältävät miniyksisarvisen ja pandan lemmikkieläinhahmot, käännä pehmopuvun päät ja luo kodikkaat lemmikkisängyt ja suloiset unet.
Käytä jääkylmää vettä aktivoidaksesi tuikkivat tähdet nuken kasvoilla ja ”avaa” minilemmikkien silmät - käytä lämmintä vettä vaihtaaksesi ne takaisin ja toista uudelleen.
Inspiroi muotoiluun ja tarinankerronnan hauskuuteen - ota popcornit mukaan ja katso elokuvia, muotoile nuken pitkät hiukset kammalla ja eläinkorvapannalla, peitä minieläimet makuupusseihinsa ja anna mielikuvituksen unelmoida.
Barbie cutie reveal slumber party -setti on loistava lahja 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, erityisesti niille, jotka rakastavat yökyläilyä.

  • Tuotteen mitat: 3,4 x 7 x 30,3 cm; 499,86 g
  • Valmistajan suosittelema ikä: 5 - 12 vuotta
Lisätietoja
Kategoriat