Barbie - Unicorn 65th Anniversary Doll (HRR16)

Barbie A Touch of Magic -elokuvan hahmonsa innoittamana tämä Barbie-nukke tekee kauniin alicornin - siivekkään yksisarvisen.

39,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 22.11. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €
Lisää koriin
Kuvaus

Barbie-nuken täyspitkässä mekossa on helmiäisvaaleanpunainen liivi ja täysi porrastettu hame Hänen säteilevässä ulkoasussaan on safiirinsinisiä yksityiskohtia, jotka viittaavat Barbien 65-vuotisjuhlavuoteen.
Maagiset lisävarusteet innostavat muotoiluun ja tarinankerrontaan: yksisarvisen otsapanta, irrotettavat safiirisiivet ja kiinnitettävä yksisarvisen häntä.
Hopeanhohtoiset korvakorut ja siniset korkokengät täydentävät hänen fantastisen asunsa Lapset voivat kammata hänen jalokivisävyiset hiuksensa mukana tulevalla harjalla ja antaa mielikuvituksensa sitten lentää pilvien yllä.
Hänen alicorn-lemmikillään on safiirinsininen kaulus ja yhteensopivat siivet Lapset rakastavat unelmoida fantasiaseikkailuista Barbie-nuken ja hänen siivekkään yksisarvisystävänsä kanssa.
Kuninkaallisista ja merenneitoista yksisarvisiin ja muuhun, Barbie-fantasiannuket ovat lumoava lahja 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille Jokainen nukke myydään erikseen, saatavuuden mukaan.

  • Tuotteen mitat: 5 x 22 x 30 cm; 241 g
  • Valmistajan suosittelema ikä: 36 kuukautta - 9 vuotta
Arvostelut
Write Your Own Review
1
2
3
4
5
Laatu
Hinta