DOBE 3 In 1 RGB Cooling Fan Pystytuki Kuuloketeline PS5 Slim (TP5-3538D)

 
Tarjoushinta 17,99 € Norm. hinta 19,99 €
Säästä 2,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30.10. asti
  • Myymälässä / Varastossa 10+ kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

3-in-1-pelipakkaus: PS5 Slim -pelikokemusta parantavat tehokas jäähdytystuuletin, tukeva pystysuora konsoliteline ja kätevä kuulokekoukku, jotka takaavat erinomaisen jäähdytyksen, tuen ja säilytyksen.

Kehittynyt lämmönpoistotekniikka: Tuulettimet aloittavat jäähdytyksen, kun lämpötila ylittää 36 °C, ja pysähtyvät, kun se laskee alle 35 °C:n. Varustettu kolmella vaihteella, joihin kuuluu edellä mainittu vaihde, tuulettimet takaavat PS5 Slim -laitteesi optimaalisen suorituskyvyn.

Eloisa RGB-valaistus: Tuulettimien hitaasti vilkkuvat ja 7-väriset RGB-valot lisäävät pelikokemukseen tunnelman, luoden kiehtovan, värikkään sävyn, joka parantaa tunnelmaa ja vetää sinut syvemmälle peliin.

 

Helppo kytkentä ja muistin palautus: Tuulettimessamme on USB 3.0 -portti PS5 Slimille, lataukselle, tiedostojen siirrolle ja ulkoiselle kiintolevylle. Tuulettimessamme on virrankatkaisumuistitoiminto, joka palauttaa automaattisesti viimeisimmän asetustilan, jotta sitä voidaan käyttää vaivattomasti joka kerta.

Turvallinen jalusta ja kaapelipidike: Pystysuora konsolitelineemme, jossa on liukastumisenestotyynyt, tarjoaa vankan tuen PS5 Slim -konsolillesi, mikä vähentää putoamisen ja kolhujen riskiä, kun taas kuulokekoukku auttaa pitämään pelialueen siistinä ja järjestyksessä.

Huomautuksia:
Lämmönsiirtovaikutuksen varmistamiseksi tuulettimen kääreessä on ontto muotoilu. Kun tuulettimet ovat käynnissä, hiusten kaltaiset esineet on pidettävä kaukana tuulettimista loukkaantumisen ja tuulettimen vaurioitumisen välttämiseksi.

Pakkaus sisältää:
1 x Jäähdytystuuletin
1 x Pystysuora konsoliteline
1 x Kuulokekoukku
1 x Käyttöohje

Lisätietoja
Takuu12 kk
Kategoriat