Funko Bitty Pop! 4-Pack Star Wars: The Mandalorian - Cobb Vanth Vinyl Figures

 
22,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 19.10. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
  • Suosikkisi Star Wars: The Mandalorian Pops! on kutistettu Bitty Popsiksi! Laajenna kokoelmaasi tällä valikoimalla Bitty Pop! -keräilyesineitä, joissa on galaksin rakastetuimpia hahmoja! Tämä 4-pack sisältää Bitty Pop! Cobb Vanth, Bitty Pop! Fennec Shand, Bitty Pop! Boba Fett ja mysteerinen Bitty Pop! hahmo.
  • Mahdolliset mysteeriset Bitty Pops! ovat Hyper Rare (1/6) Grogu, Hyper Rare (1/6) Grogu kupin kanssa, Rare (1/3) Grogu sammakon kanssa ja Rare (1/3) Grogu keksien kanssa.
  • Bitty Pops! on pakattu koviin akryylikoteloihin, joissa on irrotettavat pohjakannet. Irrotettavat pohjakannet toimivat akryylipohjina, joihin Bitty Pop! -keräilyesineet kiinnitetään. Lajittele ja järjestele Bitty Pops! -keräilykappaleesi mukana tulevan vitriinin avulla! Akryylikotelot ovat pinottavia, ja niihin mahtuu neljä Bitty Pops! kumpaankin.
  • Vinyylikeräilyesineet ovat noin 0,9 tuuman korkuisia. Neljä keräilykappaletta yhden pakkauksen ostoa kohti

 

Varoitus: Tukehtumisvaara. Keräilyesineet ovat pieniä. Ei alle 3-vuotiaille lapsille. Tuotteiden valinta on sattumanvarainen, sillä jokainen tuote on sokkopakkauksessa. Emme voi ottaa vastaan pyyntöjä tietyistä esineistä. Saatat saada päällekkäisiä hahmoja.