Lexibook - 2-in-1 Barbie Walkie Talkie Watch (DMWTW1BB)

 
48,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 22.11. asti
  • Välivarastossa 12 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

2-IN-1-WALKIE-TALKIE-KELLOT, SEIKKAILU KÄDESSÄSI - Nämä Barbie Walkie-Talkie-kellot sopivat täydellisesti seikkailuun ja leikkiin, ja ne pitävät lapsesi yhteydessä toisiinsa menettämättä ajantajua.

PITKÄ KANTA - Kommunikoi selkeästi ystäviesi kanssa jopa 200 metrin/600 jalan päässä. Sisäänrakennetun mikrofonin ja älykkään ympäristön äänenvaimennuksen ansiosta kuulet heidät aivan kuin he olisivat aivan vieressäsi.
TÄYDELLINEN LELU - Lähde seikkailuun näiden kahden lapsille tarkoitetun radiopuhelinkellon kanssa, joissa on ajastin, kompassijäljitelmä ja taskulamppu, ja jatka tutkimusretkiäsi myös pimeässä!
ÄLYKÄS MUOTOILU - Digitaalisen aikanäytön ja helppokäyttöisen päälle/pois-painikkeen ansiosta näiden lasten radiopuhelinkellojen käyttö on helppoa.
UUDELLEENLADATTAVA AKKU - Nauti pitkistä leikkitunneista USB:n kautta ladattavan akun avulla (kaapeli sisältyy toimitukseen), joten seikkailu ei lopu koskaan!
LEXIBOOK LAATU - Lasten rakastama, vanhempien hyväksymä. Tunnettu ja sertifioitu lelumerkki Lexibook tarjoaa älykkäitä, laadukkaita ja turvallisia tuotteita, joihin voit luottaa.

  • Tuotteen mitat: 26 x 6,2 x 3,2 cm; 123 g
  • Valmistajan suosittelema ikä: 6 vuotta ja ylöspäin
  • Tarvitaan paristoja? Kyllä
  • Paristot sisältyvät? Ei
Lisätietoja
Kategoriat