Lexibook - Barbie Bluetooth headphones with light (HPBTKTBB)

Koe musiikki ennennäkemättömällä tavalla 2-in-1-kuulokkeissamme, jotka tarjoavat langattoman Bluetooth 5.3 -vapauden ja langallisen monipuolisuuden. Ihastuttava kissankorvamalli, jossa on lumoavat sivuvalot.

42,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 22.11. asti
  • Välivarastossa 15 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €
Lisää koriin
Kuvaus

Bluetoothista audioliittimiin, olemme yhteensopivia kaikkien laitteiden kanssa. Ja sisäänrakennetun Micro SD -kortinlukijan ansiosta voit nauttia suosikkimusiikistasi jopa ilman puhelintasi.
Nämä kokoontaitettavat, kevyet kuulokkeet ovat täysin säädettävissä, jotta ne sopivat kaiken kokoisille päille, ja ne mahtuvat vaivattomasti laukkuusi. Jopa 36 tunnin langattoman puheajan ansiosta musiikki ei lopu koskaan.
 Hallitse musiikkia, vastaa puheluihin ja säädä äänenvoimakkuutta helposti integroitujen ohjainten ja mikrofonin avulla. Pysy yhteydessä ja viihdy liikkeellä.
Laadukkaat 40 mm:n kaiuttimemme tuottavat ensiluokkaisen äänen, ja leikkisä kissankorvamuotoilu eloisissa Barbien väreissä tuo ainutlaatuisen lisän tyyliisi.
Lasten arvostama, vanhempien hyväksymä. Tunnettu ja sertifioitu lelumerkki Lexibook tarjoaa älykkäitä, laadukkaita ja turvallisia tuotteita, joihin voit luottaa.

  • Tuotteen mitat: 16.5 x 19.9 x 8 cm 
  • Liitin tyyppi: USB C
  • Tuotteen paino210 g
Arvostelut
Write Your Own Review
1
2
3
4
5
Laatu
Hinta