Mattel Barbie: Dream Camper Vehicle Playset (HCD46)

Aloita täydellinen retkeilyretki Barbie® Dream Camper™:n kanssa! Tässä Barbie®-matkailuautossa on seitsemän leikkialuetta, eeppinen liukumäki ja paljon tarinankerronnallisia lisävarusteita, ja se inspiroi loputtomiin ulkoilmaseikkailuihin. Vierivien pyörien ja kaksipaikkaisen ohjaamon ansiosta lapset voivat lastata matkailuauton ja ajaa unelmiensa määränpäähän.

3-vuotiailla ja sitä vanhemmilla lapsilla on hauskaa matkustaa Barbie® Dream Camperin™ kanssa, sillä Barbie®:n kanssa voi olla mitä tahansa!

105,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 22.11. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €
Lisää koriin
Kuvaus

Aloita täydellinen retkeilyretki Barbie® Dream Camper™:n kanssa! Tässä Barbie®-matkailuautossa on seitsemän leikkialuetta, eeppinen liukumäki ja paljon tarinankerronnallisia lisävarusteita, ja se inspiroi loputtomiin ulkoilmaseikkailuihin. Vierivien pyörien ja kaksipaikkaisen ohjaamon ansiosta lapset voivat lastata matkailuauton ja ajaa unelmiensa määränpäähän. Perillä asuntoauto avautuu ja paljastaa keittiön, ruokailutilan, makuutilan, kylpyhuoneen, uima-altaan, liukumäen ja työhuoneen, jossa on televisio. Auta Barbie®-nukkea ja hänen ystäviään kiipeämään tikkaita pitkin ja lähetä heidät sitten liukumäkeä alas ja altaaseen, jotta he voivat riehua! Muokkaa Barbie®-nuken kyytiä retkeilyaiheisilla puskuritarroilla ja tutustu loputtomiin leikkimismahdollisuuksiin yli 60 palan avulla, mukaan lukien kaksi lemmikkipentua! Kun he ovat valmiita seuraavaan seikkailuunsa, pakkaa kaikki sisälle ja sulje matkailuauto, jotta voit lähteä taas tien päälle. 3-vuotiailla ja sitä vanhemmilla lapsilla on hauskaa matkustaa Barbie® Dream Camperin™ kanssa, sillä Barbie®:n kanssa voi olla mitä tahansa!

  • Lähde seikkailun tielle Barbie® Dream Camper™:n kanssa, jossa on eeppinen liukumäki, 7 leikkialuetta ja kaikki, mitä mielikuvitus tarvitsee, jotta voit leikkiä ultimaattisen retkeilyreissun!
  • Vierivät pyörät ja 2-paikkainen ohjaamo innostavat hauskoihin matkaleikkeihin -- lastaa matkailuauto täyteen ja työnnä saadaksesi tarinan käyntiin.
  • Kun lapset saapuvat määränpäähänsä, he voivat avata matkailuauton ja paljastaa keittiön, ruokailutilan, nukkumapaikan, kylpyhuoneen, uima-altaan, liukumäen, nuotiopaikan ja paljon muuta.
  • Kun he ovat valmiita räiskimään, lapset voivat auttaa nukkejaan kiipeämään tikkaita pitkin ja lähettää heidät sitten liukumäkeä alas ja altaaseen!
  • Inspiroi jännittäviä retkeilytarinoita yli 60 lisävarusteen avulla, mukaan lukien puskuritarra-arkki hauskoja muokkauksia varten, 2 lemmikkipentua, huonekaluja, keittiötyökaluja, kodikkaita peittoja ja paljon muuta.
  • Jännittävän muodonmuutoksen ja niin monien tarinankerronnan osien ansiosta Barbie® Dream Camper™ on loistava lahja 3-7-vuotiaille nuorille seikkailijoille.
  • Nuket eivät sisälly pakkaukseen. 
  • Värit ja koristeet voivat vaihdella.
Arvostelut
Write Your Own Review
1
2
3
4
5
Laatu
Hinta