Mattel Barbie: Fashionistas - Blonde Doll with Disability Train (HJT13)

Barbie Fashionistat juhlistavat monimuotoisuutta ja tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia tarinankerrontaan ja muodin tutkimiseen. Tämän osallistavan nukkevalikoiman avulla lapset näkevät, miten hauskaa on ilmaista persoonallisuutta tyylin avulla! Ne ovat ihanteellinen lahja muotia rakastaville lapsille kaikkialla.

Suurempi valikoima tekee Barbie Fashionistas -nukkejen keräämisestä entistä hauskempaa - ne ovat täydellinen lahja 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille! 

36,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 22.11. asti
  • Välivarastossa 5 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €
Lisää koriin
Kuvaus

Tämä monipuolinen Barbie Fashionistas -mallisto on suunniteltu heijastamaan lasten nykymaailmaa, ja se esittelee kirkkaita ja trendikkäitä tyylejä, jotka tarjoavat loputtomasti tarinankerronnan mahdollisuuksia.
Barbie-nukke herättää leikkimahdollisuuksia manuaalisella violetilla pyörätuolilla ja vaaleanpunaisella rampilla, joiden avulla hän pääsee helposti Barbie Dreamhouseen ja sieltä pois.

Kaikki on kiinni liikkeestä! Tässä tyylikkäässä nukessa on 22 nivelpistettä, jotka mahdollistavat useita poseeraus- ja leikkivaihtoehtoja.
Hänellä on suorat vaaleat hiukset, ja hänellä on hauska sateenkaarikuvioinen toppapuku, jossa on vaaleanpunainen kello ja valkoiset lenkkarit.

  • Nuket eivät voi seistä yksinään.
  • Värit ja koristeet voivat vaihdella.
Arvostelut
Write Your Own Review
1
2
3
4
5
Laatu
Hinta