Mattel Barbie: Inspiring Woman - Isabel Allende (HRM44)

 
44,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 22.11. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

Tämä Barbie Inspiring Women -nukke kunnioittaa Isabel Allendea, yhtä maailman luetuimmista espanjankielisistä kirjailijoista. Hän on väsymätön sosiaalisten oikeuksien aktivisti, joka kutoo henkilökohtaiset ja poliittiset asiat universaaleiksi tarinoiksi, jotka herättävät toivoa kaikkialla maailmassa.

 

Isabel Allende Barbie -nukella on rohkea punainen mekko, jossa on olkapään yli laskeutuva kerätty viitta. Kultaiset korvakorut, tyylikkäät mustat korkokengät ja kirkkaanpunaiset huulet viimeistelevät hänen tunnusomaisen rohkean mutta tyylikkään ulkoasunsa.
Mukana on hänen rakas lemmikkipentunsa Perla ja pienoiskopio La Casa de los Espíritus -romaanista, joka oli hänen esikoisromaaninsa ja välitön kansainvälinen bestseller, jonka hän kirjoitti asuessaan Chilen sotilasvallankaappauksen jälkeen maanpaossa.
Allende on yksi ensimmäisistä kansainvälisesti arvostetuista latinalaisamerikkalaisista kirjailijoista, ja hän on luonut rikkaan kirjakudoksen, joka inspiroi muita johtamaan omia tarinoitaan ihmeellä, toivolla ja voimalla muuttaa maailmaa.
Isabel Allende Barbie Inspiring Women -nukke on esittelypakkauksessa, joten hän on ikimuistoinen lahja keräilijöille ja vähintään 6-vuotiaille lapsille.

  • Tuotteen mitat: 1 x 1 x 1 cm; 340 g
  • Valmistajan suosittelema ikä: 6 vuotta ja ylöspäin
Lisätietoja
Kategoriat