Mattel Barbie Signature - Guo Pei (HBX99)

 
184,99 €
alk. 9,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 22.11. asti
  • Välivarastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

Tässä keräilynukessa on Guo Pein alkuperäisen luomuksen, Keltaisen kuningattaren, inspiroima mekko, jota Barbie Couture Federation on edistänyt.

Kiinan tunnetuimpana muotisuunnittelijana Guo Pei yhdistää rikkaan kulttuuriperintönsä ja nykyajan innovaatiot, jotka kaikki heräävät henkiin hänen kuninkaallisten kirjailujensa monimutkaisuudella

Tässä keräilynukessa on Guo Pein alkuperäisen luomuksen, Keltaisen kuningattaren, inspiroima mekko, jota Barbie Couture Federation on edistänyt.

Kiinan tunnetuimpana muotisuunnittelijana Guo Pei yhdistää rikkaan kulttuuriperintönsä ja nykyajan innovaatiot, jotka kaikki heräävät henkiin hänen kuninkaallisten kirjailujensa monimutkaisuudella. Barbie-nukke loistaa erityisesti häntä varten tehdyssä couture ulkoasussa, joka on väriltään kauniin kullankeltainen ja joka oli aikoinaan varattu kiinalaiselle aatelistolle. Upeassa brokattimekossa on koristeellisia kirjailtuja yksityiskohtia ja tekoturkisreunus. Lookin viimeistelevät huomiota herättävä kultainen päähine, kultaiset asusteet ja erittäin muodikkaat kengät.

  • Ensiluokkaisessa pakkauksessa, joka sopii erinomaisesti esillepanoon, Guo Pei Barbie -nukke on täydellinen lahja keräilijöille.
  • Nukke ei voi seistä yksinään.
  • Värit ja koristeet voivat vaihdella.
Lisätietoja
Kategoriat