Mattel Barbie: You Can Be Anything - Coffee Shop Playset (HXN94)

Lapset kirjoittavat ruokalistan tässä Barbie-kahvilan leikkisarjassa, jossa on baristanukke ja yli 10 tarviketta, jotka saavat mielikuvituksen käyntiin!

44,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 22.11. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €
Lisää koriin
Kuvaus

Nuoret baristat voivat leikkiä kahvinvalmistusta - täytä juomakone valmiiksi erivärisillä kahvi- ja smoothievaihtoehdoilla ja valitse sitten maku valitsimesta, jonka voit annostella kuppiin ja saada aikaan ihastuttavan hetken!
Myymälässä on tiskitilaa tavaroiden säilyttämistä ja esillepanoa varten sekä kassa myyntiä varten - jotkin osat ovat kytkettävissä turvalliseen leikkiin!
Kaupassa on yli 12 teemakappaletta, mukaan lukien kuppeja ja ruokaa, joista joissakin on kiinnitysominaisuus, jonka avulla Barbie-nukke voi pitää esinettä kädessään realistista leikkiä varten!
Barbie-nukke auttaa tarjoilemaan rohkeita unelmia ja loputtomia mahdollisuuksia yllään asu, jossa on esiliina yksityiskohtaisesti ammattilaisen näköiseksi!
Barbie-leikkisarja sisältää kaiken, mitä tarvitaan kahvikupin valmistamiseen, ja se on loistava lahja 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, erityisesti niille, jotka rakastavat kahvia, kahviloita ja ruoanlaittoa!

  • Tuotteen mitat: 5,72 x 23,69 x 29,59 cm; 823 g
  • Valmistajan suosittelema ikä: 3 vuotta ja ylöspäin
Arvostelut
Write Your Own Review
1
2
3
4
5
Laatu
Hinta