Arcade Spirits (latauskoodi) Switch

 
12,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 01.11. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Mitä jos videopelien markkinointikriisiä vuonna 1983 ei olisi koskaan tapahtunut? Arcade Spirits sijoittuu vuoteen 20XX, ja sen historia on erilainen; pelihallit ovat yhä ylivoimainen paikka pelata. Hahmosi aloittaa uuden jännittävän työpaikan Funplexissä: suositussa paikallisessa pelihallissa, jonka henkilökunta on yhtä omalaatuinen kuin asiakkaatkin.

Funplexin neonvalot ja kuhiseva ilmapiiri on kuin koti monille, niin hurjapäisille ammattilaispelaajille ja omistautuneille huippupisteiden jahtaajille kuin myös luoville cosplay-harrastajille ja ohjelmoijille. Mutta minne tämä uusi työpaikka vie sinut? Keitä tapaat matkan varrella? Löydätkö vihdoin etsimäsi romanssin?

Pelaa omana itsenäsi - Arcade Spiritsissä hahmosi on muokattavissa. Kaikki valinnat näkyvät sekä kohtauksissa että grafiikassa - voit valita pronominisi, hiustyylisi, ihonvärisi, hiusten/silmien värin ja paljon muuta.

Kehitä persoonallisuuttasi - ja ole vuorovaikutuksessa hahmojen kanssa haluamallasi tavalla: oli kyse sitten ystävyydestä tai jostain intiimimmästä. Työskentele ahkerasti ja rakenna haluamasi suhde kaikkiaan seitsemän romantiikkaan kykenevän hahmon kanssa.

Seuraa pelin etenemistä - Identity Identifier System eli "IRIS" voi seurata suhdetilannettasi kaikkien hahmojen kanssa koko pelin ajan sekä persoonallisuuden piirteitäsi. Oletko ystävällinen, omituinen, vakaa vai rohkea?

Suojele Arcadeasi - Päätöksesi vaikuttavat Funplexin tulevaan kohtaloon. Olipa kyse sitten suhteista, joita päätät kehittää, tai tavasta, jolla hoidat kriisinhallinnan keskeiset hetket.