NSW ARMS

Taistelevilla supertähdillä eri puolilta maailmaa on yksi yhteinen asia: ulosvedettävät kädet! Taistele siis ennennäkemättömällä tavalla: varusta jokaisen taistelijan jokainen käsi supervoimalla varustetulla aseella ja luo näin ennennäkemättömiä yhdistelmiä. Käytä sitten yksinkertaista liike- tai nappi-ohjausta antaaksesi erittäin strategisia selkäsaunoja 1 vastaan 1 tai jopa 2 vastaan 2 -taisteluissa!*

Ketjua heiluttava ninja... Massiivinen epäkuollut hirviö... Nämä eivät ole tavallisia taistelijoita! Käytä heidän uskomattomia kykyjään, kuten teleportaatiota ja parantumista, kulkeaksesi läpi epävakaiden vaiheiden, jotka ovat täynnä jousitettuja alustoja, tappavia ansoja ja paljon muuta. Ylitätpä sitten rajasi, kun taistelet ystäviesi kanssa paikallisen langattoman verkon kautta* tai maailman toisella puolella internetin välityksellä. Tämä on taistelupeli, jollaista et ole ennen pelannut.

57,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 27.08. asti
  • Välivarastossa 14 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Lisää koriin
Kuvaus

Tietoja tästä tuotteesta

  • Moninpelissä on moninpelattava taistelulaji, jossa voit vaihtaa iskuja käyttämällä ulosvedettäviä aseistettuja aseita, ja tämä peli sisältää elementtejä sekä nyrkkeily- että ammuntapeleistä sekä täysin uuden hahmovalikoiman, Testpunch-ohjelmisto Nintendo eShopista, jotta voit osallistua; voit kohdata verkossa kahden viikonlopun aikana: Ensimmäinen kierros on lauantaina 27. toukokuuta ja sunnuntaina 28. toukokuuta, ja viikkoa myöhemmin nyrkit lentävät jälleen toisella kierroksella, joka järjestetään lauantaina 3. kesäkuuta ja sunnuntaina 4. kesäkuuta.
  • ARMS on taistelupeli, jossa käytät venyviä aseistettuja käsiä lyödäksesi, lyödäksesi ja tyrmätäksesi vastustajia. Valmistaudu pistämään heidät pystyyn, taistele värikkäiden hahmojen kanssa ja taistele ykköstittelistä.
  • Joy-Conin avulla tunnet olevasi mukana taistelussa, väistelet tulevia hyökkäyksiä ja heität lyöntejä kohti vastustajaa.
  • Kohtaat viholliset isolla ruudulla TV-tilassa, taistelet liikkeellä pöytä- tai käsikonsolitilassa, menet verkkoon ja otat yhteen pelaajien kanssa ympäri maailmaa.
  • Yhteensopiva vain Nintendo Switchin kanssa
Arvostelut
Write Your Own Review
1
2
3
4
5
Laatu
Hinta