NSW Barbie Dreamhouse Adventures

 
42,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 02.08. asti
  • Välivarastossa 11 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Luo ikioma Barbie DreamHouse!

Liity Barbien seuraan hauskoihin aktiviteetteihin: leipomiseen, ruoanlaittoon, tanssimiseen, maskeeraukseen, kodin suunnitteluun, muotiin, puutarhanhoitoon tai eeppisiin uima-allasjuhliin! Pue hänet ja hänen ystävänsä muodikkaisiin asuihin, jotta he ovat kuvavalmiita!
Seuraa meitä jännittäviin seikkailuihin DreamHouseen, jossa kaikki on mahdollista!

MUUTETAAN SISÄÄN
Oletko kiinnostunut kodin uudistamisesta? Auta minua suunnittelemaan jokainen huone ihanilla taustakuvilla ja häikäisevillä koristeilla. Tee siitä oma DreamHouse!


COOLEIMMAT YSTÄVÄT
Tutustu parhaisiin ystäviini: Barbie "Brooklyn" Roberts, Renee, urheilufanaatikko; Daisy, lahjakas DJ; Teresa, tieteen ystävä; Nikki, aloitteleva muotisuunnittelija ja ainoa ja oikea Ken. Lisäksi perheeni, mukaan lukien hauskoja siskojani: Skipper, Stacie ja Chelsea! Jopa vanhempani, herra ja rouva Roberts, ovat mukana seikkailussa!


RUOANLAITTO JA LEIPOMINEN
Mikset liittyisi seuraani mahtavaan keittiööni? On niin paljon herkullisia reseptejä kokattavaksi! Lähde leipomaan Skipperin kanssa ja lähetä maukkaat reseptisi BarbieGramiin kaikkien nähtäväksi! Mmm... Haistanko minä nuo kuppikakut?!


PUKEUDU
Onko sinulla muotivinkkejä? Pukeudu kauniisiin prinsessamekkoihin tai rentoudu huippumukavissa pyjamissa, kaikille löytyy sopiva asu!


HIUSTYYLIT
Valmistaudu muodonmuutokseen! DreamHousessa on kampaamo, ja voit suunnitella paljon erilaisia kampauksia! Vietä tyttöjen meikkipäivä Teresan kanssa ja tutustu kaikkiin hienoihin asusteisiin, joita voit lisätä uuteen lookkiin!