NSW Creature In The Well Collector Edition

 
64,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30.10. asti
  • Välivarastossa 18 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

Collector's Edition sisältää: BOT-C-avaimenperä, CD Original Soundtrack, akryylijalusta ja "The Art of Creature in the Well" -taidekirja (70 sivua).

Flipperiä miekoilla: Lataa energiapalloja, pomputa ja kimpoile niitä aktivoidaksesi lepotilassa olevat koneet ja pysäyttääksesi hiekkamyrskyn.

Päihitä olento: Pakene Creaturen asettamista lukuisista haasteista ja kohtaa se monimutkaisissa, taidokkaissa taisteluissa.

Luolastoryömijä: Tutustu syvemmälle vuoristoon, kun avaat kahdeksan käsintehtyä luolastoa, joista jokainen on täynnä ainutlaatuisia peliteemoja, avattavia esineitä ja paljastettavia salaisuuksia.

Yli 20 ainutlaatuista esinettä: Mukauta pelityyliäsi päivitettävillä aseilla ja vaatteilla, jotka muuttavat pelaamistasi.

Creature in the Well on ylhäältä alaspäin suuntautuva, flipperi-vaikutteinen hack-and-slash-dungeon crawler. Viimeisenä jäljellä olevana BOT-C-yksikkönä uskaltaudut syvälle aavikkovuorelle palauttamaan virran muinaiseen laitokseen, jossa kummittelee epätoivoinen olio. Löydä ja päivitä tehokkaita varusteita, jotta voit vapauttaa Miragen kaupungin tappavasta hiekkamyrskystä.

Lisätietoja
Kategoriat
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana: 63,99 €