NSW Creature In The Well Collector Edition

Collector's Edition sisältää: BOT-C-avaimenperä, CD Original Soundtrack, akryylijalusta ja "The Art of Creature in the Well" -taidekirja (70 sivua).

Flipperiä miekoilla: Lataa energiapalloja, pomputa ja kimpoile niitä aktivoidaksesi lepotilassa olevat koneet ja pysäyttääksesi hiekkamyrskyn.

Päihitä olento: Pakene Creaturen asettamista lukuisista haasteista ja kohtaa se monimutkaisissa, taidokkaissa taisteluissa.

Luolastoryömijä: Tutustu syvemmälle vuoristoon, kun avaat kahdeksan käsintehtyä luolastoa, joista jokainen on täynnä ainutlaatuisia peliteemoja, avattavia esineitä ja paljastettavia salaisuuksia.

Yli 20 ainutlaatuista esinettä: Mukauta pelityyliäsi päivitettävillä aseilla ja vaatteilla, jotka muuttavat pelaamistasi.

64,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 07.11. asti
  • Välivarastossa 18 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €
Lisää koriin
Kuvaus

Creature in the Well on ylhäältä alaspäin suuntautuva, flipperi-vaikutteinen hack-and-slash-dungeon crawler. Viimeisenä jäljellä olevana BOT-C-yksikkönä uskaltaudut syvälle aavikkovuorelle palauttamaan virran muinaiseen laitokseen, jossa kummittelee epätoivoinen olio. Löydä ja päivitä tehokkaita varusteita, jotta voit vapauttaa Miragen kaupungin tappavasta hiekkamyrskystä.

Arvostelut
Write Your Own Review
1
2
3
4
5
Laatu
Hinta