NSW Crysis Remastered Trilogy (Code in a Box)

  • Jokainen yksinpelikampanja legendarysis Remastered Trilogy sisältää jokaisen yksinpelikampanjan legendaarisista ensimmäisen persoonan räiskintäpeleistä Crysis, Crysis 2 ja Crysis 3ry ensimmäisen persoonan räiskintäpeleistä Crysis, Crysis 2 ja Crysis 3
       
  • Optimoitu nykypäivän laitteistolle.
40,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30.10. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Lisää koriin
Kuvaus

Crysis Remastered Trilogy sisältää kaikki legendaaristen ensimmäisen persoonan räiskintäpelien Crysis, Crysis 2 ja Crysis 3 yksinpelikampanjat, jotka on optimoitu nykypäivän laitteistolle.

Crysis Remastered Trilogy sisältää:
Crysis Remastered:
Se, mikä alkaa yksinkertaisena pelastustehtävänä, muuttuu uuden sodan taistelukentäksi, kun muukalaishyökkääjät parveilevat Pohjois-Korean saariketjussa. Pelaat supersotilas Prophetina, ja sinulla on tehokas nanopuku, jossa on nopeus-, voima-, panssari- ja verhoutumiskykyjä. Käytä laajaa modulaaristen aseiden arsenaalia ja sovita taktiikkaasi ja varusteitasi hallitaksesi vihollisia valtavassa hiekkalaatikkomaailmassa.

Crysis 2 Remastered:
Muukalaiset ovat palanneet ilmastokatastrofien runtelemaan maailmaan. Kun hyökkääjät tuhoavat New Yorkin ja aloittavat hyökkäyksen, joka uhkaa ihmiskunnan täydellistä tuhoutumista, vain sinulla on teknologiaa, jolla voit johtaa vastaiskua. Parannetulla Nanosuit 2.0:lla varustettuna voit muokata pukuasi ja aseitasi reaaliajassa ja avata uusia voimakkaita kykyjä taistelussa ihmiskunnan selviytymisestä.

Crysis 3 Remastered:
Palaa taisteluun supersotilas Prophetina, ja etsintä avaruusolio Alpha Cephin löytämiseksi jatkuu, mutta nyt sinun on myös paljastettava totuus C.E.L.L. -yhtiön takana, joka on muuttanut New Yorkin valtavaksi urbaaniksi sademetsäksi, jota suojaa jättimäinen nanokupoli. Taistele seitsemässä eri kaupunginosassa ja tuhoa vastustajasi raa'alla voimalla käyttäen nanopuvun ylivoimaista teknologiaa tai käytä salakavaluutta saavuttaaksesi tavoitteesi ja tullaksesi ihmiskunnan hiljaiseksi pelastajaksi. Voimakkaalla ja tappavalla uudella Predator-keulallasi varustautuneena ei ole väärää tapaa pelastaa maailmaa.

Arvostelut
Write Your Own Review
1
2
3
4
5
Laatu
Hinta