NSW Gerda: A Flame in Winter - The Resistance Edition

 
40,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 22.11. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Sinulla on viisi päivää aikaa pelastaa miehesi, jonka Gestapo on juuri pidättänyt. Tutki, selvitä ja muodosta liittolaisuuksia tässä tarinapainotteisessa RPG-lite-roolipelissä. Keneen luotat?

Helmikuu 1945. Sota on melkein ohi, mutta sinun taistelusi on alkamassa. Pelaat Gerda Larsenia, nuorta sairaanhoitajaa, joka on ristiriidassa yhteisönsä ja epätoivoisen pyrkimyksensä pelastaa miehensä Andersin välillä. Monet muutkin henget tulevat olemaan riippuvaisia päätöksistäsi.
Gerdan matka sisältää moraalisia pulmia, vaikeita keskusteluja ja hankalia tilanteita. Maailma on vaarallinen, ja sinun on autettava Gerdaa sopeutumaan siihen tekemilläsi valinnoilla, joilla on aina sekä lyhyen että pitkän aikavälin seurauksia. 
 
Jos annat arvokkaita resursseja pois jollekin, joka tarvitsee niitä nyt, tuletko katumaan sitä myöhemmin? Tuleeko siitä seurauksia, jos sairaanhoitajana autat kärsivää ihmistä, vaikka hän saattaa myöhemmin aiheuttaa kärsimystä muille?

 

TARINAVETOINEN RPG-LITE 
Hyödynnä kaikkea, mitä sinulla on: persoonallisuuspisteitäsi, uskollisuuksiasi ja resurssejasi. Suhteesi ihmisiin ja ryhmittymiin määräävät, miten tarinasi etenee. Kehitä Gerdan henkisiä taitoja pohtimalla kokemuksiaan päiväkirjassaan saadaksesi persoonallisuustaitopisteitä. Käytä näitä taitoja tapahtumien ja keskustelujen aikana avataksesi erikoistoimia, voittaaksesi muiden luottamuksen tai estääksesi heitä epäilemästä sinua. 
 
TEE OMA HISTORIASI 
Voit valita, missä tutkit ja milloin - mutta tee se viisaasti, sillä ihmiset liikkuvat ja tapahtumat voivat olla ajallisesti herkkiä. Kun tutkit ja edistyt, valintasi lähettävät sinut monille erilaisille tarinapoluille. Teetkö mitä tahansa pelastaaksesi Andersin, vai pidätkö tiukasti kiinni moraalistasi? Tekosi johtavat useisiin koskettaviin johtopäätöksiin ja muuttavat yhteisösi kohtaloa Gerda: A Flame in Winter -pelissä.