NSW Ghostbusters: Spirits Unleashed Ecto Edition

 
45,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30.10. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Ghostbusters: Spirits Unleashed Ecto Edition sisältää pelin ja kaikki neljä DLC-pistettä vuodelta 2023. Tämä on hauska monipeli, joka sopii kaikille taitotasoille. Neljä protonipakkauksia heiluttavaa Ghostbustersia yrittää saada kiinni ainutlaatuisissa paikoissa kummittelevan aaveen epäsymmetrisissä moninpelitaisteluissa (verkossa tai offline). Pelaajat avaavat pelikokemusta parantavia kosmeettisia ominaisuuksia ja päivityksiä sekä Ghostbustereille että Ghosteille. Ulkonäkö ja tunnelma tarjoavat faneille universumiin uppoutuvan kokemuksen, jonka avulla he voivat pelata Ghostbusting-fantasioitaan. Olipa kyseessä sitten metsästys tai kummitus, peli on helppo oppia ja hauska hallita!

Tämä on epäsymmetrinen piilopeli. IllFonicin aiemmille nimikkeille uskolliseen tapaan tämä nimike on 4v1-asetelma, jossa pelaajat pelaavat joko osana uusien Ghostbustereiden tiimiä tai yksittäisenä Ghostina. Tässä pelissä pelaajat voivat nauttia pelistä yksin tai jopa neljän ystävän kanssa. Pelissä tulee olemaan online ja offline yksinpelitila, joka on saatavilla bottiavusteisen pelaamisen muodossa.

Ghostbusters: Spirits Unleashed Ecto Edition -versiossa on kaikki ikoniset varusteet ja vempaimet, Proton Packista PKE-mittareihin ja Ghost Trapsiin, joita fanit odottavat ja joista uudet pelaajat nauttivat pelatessaan Ghostbusterina. Haamujen arsenaalissa on useita kykyjä, kuten esineiden riivaaminen, tietenkin limaaminen ja paljon muuta, mikä tekee kaikkien eri paikkojen kummittelusta hauskaa pelattavaa. Lisäksi monet tunnistavat Firehousen ja Ray's Occult Booksin, jotka toimivat pelin keskipisteenä. Täällä pelaajat valitsevat tehtäviä, muokkaavat hahmojaan, harjoittelevat protonipakkausten ampumista ja tutkivat kaikkea opittavaa. Ja kyllä, kuulet alkuperäisen elokuvan näyttelijöiden näyttelevän uudelleen Ray Stantzin ja Winston Zeddemoren rooleja sekä joitakin uusia ystäviä!