NSW Goosebumps: Dead of Night (Code in a Box)

Goosebumps Dead of Night -pelissä myydyin Goosebumps-sarja on uudistettu ensimmäisen persoonan pelottavaksi selviytymisseikkailupeliksi Nintendo Switch™:lle. Koe kolme lukua pelattavaa 3D-grafiikkaa ja hyytäviä tekoälyhirviöitä. Valloita täysin uusi Extreme Mode! Lisää kauhuja ja haasteita!


Slappy the Dummy on päästänyt valloilleen Goosebumps-hirviöiden painajaisen, ja ne ovat kaikki perässäsi! Pakene pelottavia olentoja, kuten hautausmaan Ghoulia, nurmikon kääpiöitä, Annihilator 3000:ta, Murder the Clownia ja Fever Swampin ihmissutta, kun keräät Slappyn kirjan hajallaan olevia sivuja ja suljet hänet pois. Tutustut huonomaineisiin Goosebumps-paikkoihin etsimällä johtolankoja, piileskelemällä hirviöiltä ja ratkaisemalla Slappyn juonikkaita arvoituksia.


Sinun tehtäväsi on pysäyttää Slappyn paha suunnitelma vapauttaa hirviöt koko maailmaan... älä huoli, sinulla on matkan varrella liittolaisia, kuten Nikola Tesla, tohtori Brewer ja Jack Blackin äänellä puhuva R.L. Stine. Heikkohermoiset varokaa - teille on luvassa kauhua!


Pelissä on myös HD Rumble -toiminto, kosketusnäyttötuki ja gyroskooppiset ohjaimet Nintendo Switch™:llä.

18,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 01.11. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Lisää koriin
Lisätietoja
Lisätietoja
Takuu1kk
Arvostelut
Write Your Own Review
1
2
3
4
5
Laatu
Hinta