NSW Inertial Drift (Code in a Box)

 
12,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 31.10. asti
  • Välivarastossa 10 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Ainutlaatuinen twin-stick-ohjausmekaniikka ja autotalli täynnä autoja, jotka voit masteroida, kaikki 90-luvun retro-tulevaisuuteen sijoittuvassa drift racing -pelissä. 

  • Twin-stick-ohjausmekaniikka: Inertial Driftin innovatiivisen "Drift Stickin" avulla voit ohjata takapään driftausta oikealla ohjaussauvalla. Se tuntuu intuitiiviselta heti alusta alkaen ja tuo uuden ulottuvuuden kilpailukykyiseen driftaukseen.
  • Masteroi drift kisaus: 16 autoa, joilla kaikilla on erilaiset ajo-ominaisuudet, ja lukuisia vaativia ratoja masteroitavaksi. Voit säästää sekuntien murto-osia parantamalla tekniikkaasi ja tulemalla yhdeksi auton ja radan kanssa. Opettele taitosi uratilassa, mutta hyppää sitten paikalliseen moninpeliin ja näytä kilpailijoille, kuka ratojen mestari todella on. 
  • 90-luvun retro tulevaisuus: Inertial Drift sekoittaa inspiraatiota 90-luvun huippukiillotetuista kilpa-ajopeleistä ja Cell shaded anime-tyyleistä, ja se tarjoaa omalaatuisen "Old-school meets new wave" -ilmeen. Kun tähän lisätään fantasiallinen valaistus ja ympäristöt, saat täydellisen lemmen osoituksen 90-luvun ajopeleille.