Just Die Already Switch

 
18,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 29.10. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Just Die Already on Goat Simulatorin tekijöiden luoma vanhojen ihmisten kaoottinen hiekkalaatikkopeli. Olet vanha eläkeläinen lähitulevaisuudessa, jossa ihmiset eivät saa lapsia. Ei ole ketään, joka maksaisi eläkkeitä niiden kiittämättömien millenniaalien takia, jotka pelaavat mieluummin videopelejä kuin tekevät oikeaa työtä. Koska kukaan ei kata elinkustannuksiasi, sinulla - kuten kaikilla muillakin maailman vanhoilla ihmisillä - ei ole muuta vaihtoehtoa kuin selviytyä yksin. Miten selviät maailmassa, joka haluaa sinun vain kuolevan jo. Kaiken kukkuraksi sinut on juuri potkittu ulos vanhainkodistasi, ja ainoa vaihtoehtosi on nyt suorittaa vaarallisia haasteita ja tutkia maailmaa eläkelippujen saamiseksi, jotta voisit saada ilmaista vanhustenhoitoa. Joten kun yhteiskunta toivoo sinun kuolevan, eikö olisi vihdoin aika elää hieman.

  • Ole vanha, ole rohkea: Sinusta tulee vanha ihminen. Äreä, vanha, hauras ja maailmasta murahteleva: Unelma, jonka olemassaolosta et tiennyt ennen kuin nyt. Vihdoinkin olet löytänyt jotain yhteistä keskiverto boomerin kanssa.
  • Murra jalka... Murra kaula, muutama kylkiluu, ehkä nenä: Tutustu vanhuuden ja haurastumisen iloihin, kaikki voi hajottaa sinut ja sinä voit hajottaa kaiken.
  • Älä kokeile tätä (vanhain)kotona: Suorita vaarallisia haasteita, joita et ikinä kokeilisi kotona, ja vastaa eksistentiaalisiin kysymyksiin, kuten: Voitko laukaista itsesi katapultista ja laskeutua jonkun päälle? Tai: selviätkö siitä, että menetät pääsi, otat sen ja lyöt sillä jotakuta?
  • Yksi missio - Eläköidy: Ansaitse palkintoja suorittamalla vaarallisia haasteita. Tavoitteesi? Kelpuuttaa itsesi kunnon vanhainkotiin. Siinä on järkeä. Neuvo: yritä pysyä kokonaisena, jotta voit lopulta nauttia siitä...
  • Rajaton vuorovaikutus: Poimi ja vuorovaikuta hyvin monenlaisten esineiden kanssa. Kaikkea jättimäisistä taimenista, trampoliineista, tuliaseista, sähköjohdoista ja ilotulitteista, vain muutamia mainitakseni. Bazookat, kirveet, pasuunat, ilmatorvet ja rakettireput muutamia mainitakseni. Kyllä, niitä kaikkia voidaan käyttää satuttamiseen ja silpomiseen.