NSW Lego Worlds (Code In Box)

 
28,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 05.08. asti
  • Välivarastossa 4 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

Tutki monipuolisten maailmojen galaksia - Valtava määrä erilaisia hahmoja ja olentoja on vuorovaikutuksessa pelaajien ja toistensa kanssa hauskoilla ja odottamattomilla tavoilla. Pelaajat voivat tunneloida maastoja, löytää vedenalaisia seikkailuja tai jopa matkustaa pilvien halki eloisissa maailmoissa, jotka ovat täynnä muokattavia hahmoja ja valtavan valikoiman ajoneuvoja ja olentoja moottoripyöristä ja kuumailmapalloista jääkarhuihin ja skorpioneihin...

  • Löydä ja kerää palkintoja - Pelaajat löytävät piilotettuja aarteita erilaisissa ympäristöissä ja keräävät hahmoja, olentoja, ajoneuvoja, linnoja, rekvisiittaa ja aseita tutkiessaan jokaista uutta maailmaa.
  • Luo tehokkaiden rakennustyökalujen avulla - Muokkaa mitä tahansa mielikuvituksellista digitaalista maailmaa tiili kerrallaan tai yhdellä klikkauksella käyttämällä maastonmuokkaustyökaluja ja monenlaisia LEGO-rakenteita, jotka antavat pelaajille työkalut luoda mitä tahansa, mitä he voivat kuvitella.
  • Hiekkalaatikko täynnä seikkailua - Aloitusmaailmat auttavat pelaajia hallitsemaan taidot ja työkalut, joita he tarvitsevat vapauttaakseen todellisen luovan potentiaalinsa ja tutkiakseen lukemattomia maailmoja, jotka ovat täynnä hauskoja kulkuneuvoja ja olentoja, kuten kolossaalisia kaivinkoneita, helikoptereita, leijonia, jättimäisiä peikkoja, rakettireppuja ja paljon muuta...
  • Pelaa kaverin kanssa - Verkkomoninpeli mahdollistaa kahden pelaajan tutustumisen toistensa maailmoihin, kilpailuhaasteiden pelaamisen ja luomusten esittelyn. Tekstityksen kieli: