NSW Monster Harvest

 
19,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 04.11. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Maatalousseikkailu, jossa on kierre!

valmistaudu lähtemään elämäsi seikkailuun, kun aloitat uuden elämän Animal Pointissa. Kehitä omaa maatilaasi, rakenna ja muokkaa omaa taloasi, askartele omia huonekalujasi, tee herkullisia hilloja ja mutatoi satosi luodaksesi uskollisia ja hurjia kumppaneita, jotka voit ottaa mukaan taisteluun!

löydä ja taistele planimaleja vastaan

matkallasi planimal pointin läpi löydät outoja limanuljaskoita, jotka voivat mutatoida viljelmiäsi tavoilla, joita et olisi ikinä voinut kuvitellakaan! Vuodenaikojen, liman tai mutaatioiden mukaan voit luoda jopa 72 erilaista mutaatiota!

Planimals ovat uskollisia mutaatioita, jotka pysyvät rinnallasi läpi kaiken. Ne ovat tärkeä kumppanisi, kun seikkailet planimal pointissa, osallistut jännittäviin vuoropohjaisiin taisteluihin ja tutkit luolastoja yrittäessäsi kaataa pahan slimecon.planimal pointissa on kolme ainutlaatuista vuodenaikaa, jotka vaikuttavat pelaamiseesi, ja oudot säät ja vuodenajat muuttavat sitä, mitä voit kasvattaa - varo outoja mutaatioita, sillä ne muuttuvat vuodenaikojen mukaan!

on useita eri tapoja rakentaa ja muokata paras maatila Monster harvestissa! Askartele ja sijoita kymmeniä esineitä ja vie maatilasi seuraavalle tasolle askartelemalla käsityötuotteita! Avaa kasteluputket, suolakurkku ja paljon muuta, jotta voit muuttaa juuri korjatut satosi markkinavalmiiksi tuotteiksi.

Tietoja tästä tuotteesta

  • Kasvi eläinkumppaneita kerättäväksi! Jotkut limat mutatisoivat kasvisi kasvieläimiksi!
  • Lähde taisteluun uskollisten kumppaneidesi kanssa pelastaaksesi Pflanzheimin pahalta SlimeCo:lta.
  • Kolme ainutlaatuista vuodenaikaa: Kuivuus, sade ja pimeys
  • Tee kymmeniä esineitä maatilallesi ja kotiisi.