NSW Moto Racer 4 Replay (Code in a Box)

 
13,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 01.11. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Moto Racer 4 on yhden pelaajan ajopeli, joka tarjoaa Asfaltti- ja Dirt-moodin.Nopeimmat pyörät ovat parhaita liittolaisiasi, kun haluat muokata itsestäsi ajajan. Hallitse driftaukset, pyörähdykset, väistöt ja monet muut tekniikat saavuttaaksesi tämän tavoitteen. Muokkaa pyöräsi omaan makuusi sopivaksi ja paranna sitä edetäksesi Moto Racer 4:n upeissa ympäristöissä. Moto Racer 4 antaa sinulle ensikäden kokemuksia henkeäsalpaavan vaarallisista radoista Yhdysvalloista Himalajalle aavikon kautta. Esteet, hurjat vastustajat ja jopa poliisi tulevat tiellesi yrittämään pysäyttää sinut. Käytä erilaisia ratojen taustoja ja maisemia korostaaksesi ajotaitojasi. Tämä tuote sisältää pelin latauskoodin, joka on lunastettavissa Nintendo eShopista.

Tietoja tästä tuotteesta

Tuotepakkaus sisältää latauskoodin

1 PELI, 2 KATEGORIAA ASFALTTI & LIKA
VIELÄ ENEMMÄN HAASTEITA! Progression Mode -tilassa ylitä itsesi ja voita asetetut haasteet päästäksesi käsiksi entistäkin enemmän sisältöön!
VAIKUTTAVIA JA MONIPUOLISIA YMPÄRISTÖJÄ! Bay Areasta Himalajalle aavikon kautta, todista, että pyörällä voi freestylea missä tahansa ympäristössä!
PYÖRIÄ, JOTKA SOPIVAT SINULLE! Muokkaa pyöräsi yksilölliseksi tyyliisi mukautustilan avulla.
Tämä tuote sisältää pelin latauskoodin, joka on lunastettavissa Nintendo eShopista.
Huomautus: Koodi on painettu laatikossa olevan esitteen kääntöpuolelle.