NSW Neptunia Sisters VS Sisters Day One Edition

 
64,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 31.10. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

C-C-C-Combo Maker! - Kun kuljeskelet Gamindustrin mailla, kohtaat lukuisia vihollisia - on aika taistella! Käytä komboja ja ketjuta hyökkäyksiäsi toisiinsa reaaliajassa. Ota taistelukenttä haltuun ainutlaatuisessa taktisessa toimintataistelujärjestelmässä!

  • Tee Planeptune-look 2 uuden pelattavan hahmon avulla - Löydät pelin aikana hauskoja lisävarusteita, joilla voit varustaa ja muokata ryhmän jäseniäsi. Nappaa kuva Photo Mode -tilassa ja käytä uutta mangatyylistä ominaisuutta, joka on yksinoikeudella Nintendo Switch -julkaisussa. Pelaa alusta alkaen kahden legendaarisen pelinkehittäjän luomilla hahmoilla - Ryukishi07:n Higurashilla ja ZUNin Shanghai Alicella. Nintendo Switch -versiossa on myös kaksi uutta yksinoikeudella pelattavaa hahmoa, Maho ja Anri!
  • Kuuletko ihmisten kitinää? - Trendi-ilmiön aiheuttaman tuhon jälkeen valtaosa väestöstä on kääntynyt rPhonen puoleen kaikissa arkielämän asioissa, myös viestinnässä. Ota matkallasi yhteys Chirper-sosiaaliseen verkostoon, jotta voit osallistua erilaisiin sivutehtäviin, joita apua tarvitsevat ihmiset antavat, ja ansaita erityisiä palkintoja!
  • Match Game '23 - Taistelukentällä sinulla voi olla kolme ryhmän jäsentä kerrallaan. Yhdistä tiimisi jäsenet parisi kanssa saadaksesi stat-lisäyksiä ja elementtibonuksia. Mitä vahvempi side, sitä parempi bonus!