Nippon Marathon (latauskoodi) Switch

 
12,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30.10. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Venyttele lihaksia ja lähde Japanin perimmäiselle maratonille hullun juhlakilpa-auton kyydissä! Ylitä tynnyreitä, ohita Shiba Inu ja sukella pois polkupyörien tieltä - kaikki tämä samalla, kun heittelet hedelmiä vastustajiesi päälle ja ryntäät lankkujen yli epävarmasti tasapainoillen vesiputousten yli epätodellisessa maratonissa läpi koko Japanin!

  • Neljän pelaajan drop-in/drop-out-hulluus! - Yksinpeli on tuettu, mutta ota mukaan jopa neljä ohjainta ja nauti pelimaailman suurimman maratonin hölmöydestä. Tarvitsetko vessatauon pyyhkiäksesi ananasmehun pois alusvaatteistasi? Satunnainen ohikulkija kulkee sohvan ohi ja haluaa pelata? Oli syy mikä tahansa, hyppää sisään ja ulos, niin pääset nauttimaan täydellisestä bilekokoontumisesta!
  • Koe monenlaisia yllätyksiä koko Japanin halki kulkevassa kisassa! - Ylitä Nipponin maa luovilla tasoilla, jotka ulottuvat vilkkaille kaupunkikaduille, kapeille vanhoille kaduille, kuhiseville markkinoille, vuoren huipulla sijaitseviin pyhäköihin ja jopa luotijunan katolle! Et koskaan tiedä, mitä Nippon Marathonissa tapahtuu seuraavaksi. Ehkä sinulla on aikaa pelata hedelmäpeliä improvisoidusti? Ehkä uutisankkuri tulee suihkukoneella haastattelemaan sinua kilparadalla? Kaikki on mahdollista...
  • Laajassa tarinatilassa on eriskummallinen joukko hahmoja! - Kiipeä aloittelevasta juoksijasta maratonin mestariksi. Koe hummerimies J DARWINin, narvivalasharrastaja Elizabeth Nishiborin, vanhan merimies-sedän Zenbei "XEN BAE:n" ja wannabe-deittitoimiston omistaja Snuguru Maestron tarinat samalla kun paljastat Nippon Marathonin taustalla vaikuttavien näkymättömien voimien hämärät salaisuudet. Pystytkö voittamaan paluun tekevän kymmenkertaisen mestarin Handsome Hazukin ja hänen kaverinsa?
  • Rentoudu bilepelien parissa! - Jotkut pitävät lintujen tarkkailusta. Jotkut pitävät laiskasta sunnuntai-iltapäivän ajelusta. Jotkut haluavat heittäytyä vaunuun ja törmätä pää edellä miehen kokoisiin keilapyssyihin! Aseta ostoskärryn asento, hyppää juosten, nyrpistele, kun törmäät satunnaisiin vaaroihin, ja rukoile, ettet joudu ensiapuun. Hallitsetko keilailun kalkkunan? Ota sitten vastaan L.O.B.S.T.T.E.R-keilailu! Epävakaasti kapea, satunnaisesti luotu rynnäkkörata. Heiluvat vasarat, pneumaattiset nyrkkeilyhanskat ja raivostuneet amerikkalaiset jalkapalloilijat pyrkivät yhdessä työntämään sinut juomaan!