NSW OlliOlli World (Code in a Box)

Tervetuloa Radlandiaan: Se on ääriään myöten täynnä omalaatuisia hahmoja ja eläväisiä paikkoja, jotka kerjäävät tutkimista. Löydä grindisi Inflatable Alleylta tai hurauta Los Vulgasia pitkin löytääksesi uusia polkuja, tuoreita sivutehtäviä, upeita palkintoja ja eeppisiä temppumahdollisuuksia. Kaikkea täydentää täydellisesti IDM- ja Electronica-kappaleiden käsin valittu kokoelma.

12,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 01.11. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Lisää koriin
Kuvaus

Pelaa omalla tasollasi: Erittäin tiukat kontrollit yhdistyvät erittäin hienostuneeseen pelattavuuteen, mikä takaa silkkisen sujuvan ajelun. Etkö ole ammattilainen? Ei hätää - OlliOlli World toivottaa sinut tervetulleeksi avosylin, sillä sen avulla uudet pelaajat voivat runnoa katuja ja tehdä sairaita metodikahvauksia ilman pelkoa siitä, että he joutuvat jalkakäytävälle. Luuletko, että sinussa on ainesta saavuttaa mestaruus miljoonilla ainutlaatuisilla tasoilla hiekkalaatikkotilassa tai kilpailla kilpailijoita vastaan ympäri maailmaa liigoissa, joissa on erittäin syvä yhdistelmäjärjestelmä, jossa on yli 100 liikettä, jotka voit hallita ja yhdistää taistellessasi korkeimmista pisteistä.


Ilmaisunvapaus: Risteile Radlandian eeppisessä skeittisatamassa ja todista taitosi avataksesi erikoispalkintoja, joiden avulla voit muokata hahmosi ulkonäköä, temppuja ja tyyliä. Haluatko skeitata räpylöissäsi... anna mennä. Haluatko käyttää kimalaisen aluspaitaa, ok, sitten ei tuomita. OlliOlli Worldissa kaikki on sallittua, kunhan olet mukana.

Arvostelut
Write Your Own Review
1
2
3
4
5
Laatu
Hinta