NSW Paleo Pines: The Dino Valley

 
34,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30.10. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
  • Lähde vilkkaaseen seikkailuun dino-kaverisi Luckyn kanssa. Muut Parasaurolophukset ovat kadoksissa, ja sinun ja Luckyn tehtävänä on selvittää niiden olinpaikka.
  • Luo viihtyisä dinojen turvapaikka. Perusta kotitukikohtasi saarelle, kun jatkat etsintöjäsi.
  • Kokoelma röyhkeitä dinosauruksia vaeltaa luonnonvaraisilla alueilla odottamassa, että heistä tulisi ystäviäsi sekä tilan apulaisia.
  • Paleo Pinesin luonnossa on paljon tutkittavaa Veridian Valleyn kukkapelloilta Ariacottan korkeisiin kanjoneihin asti.
  • Saaren omituinen (mutta ystävällinen) joukko kaupunkilaisia ei malta odottaa, että he tapaavat sinut ja auttavat sinua tehtävässäsi.

Tervetuloa Paleo Pinesiin, viehättävälle saarelle, joka tunnetaan ystävällisistä dinosauruksistaan, omituisista kaupunkilaisistaan ja salaperäisestä menneisyydestään. Täällä evoluutio kulki erilaista polkua ja loi maailman, jossa ihmiset ja dinosaurukset elävät yhdessä sopusoinnussa.Lähde dinotoverisi Luckyn kanssa paljastamaan saaren salaisuuksia ja löytämään uusia dinosauruksia. Saareen saapuessasi paikalliset kaupunkilaiset ovat ystävällisen uteliaita ja auttavat sinua etsinnöissäsi (ja saattavat antaa sinulle lisää työtä tehtäväksi). Rakenna yhdessä Luckyn kanssa kukoistava maatila, auta paikallisia kyläläisiä, ystävysty suloisten dinosaurusten kanssa ja paljasta saaren kadonnut historia rakentaaksesi viihtyisän dinojen turvapaikan.Paleo Pinesin vähittäismyyntipainos sisältää digitaalisen taidekirjan.