NSW Pokémon Legends: Arceus

 
63,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 21.11. asti
  • Välivarastossa 20 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Tietoja tästä tuotteesta

Pyydä, tutki ja tutki villejä Pokémoneja luodaksesi ja täydentäessäsi Sinnohin alueen ensimmäistä Pokédexiä Pokémon Legends -pelissä: Arceus, joka ilmestyy Nintendo Switchille 28. tammikuuta 2022. Pokémon Legends: Arceus kunnioittaa aiempien Pokémon-pelien keskeistä pelattavuutta ja tuo samalla mukaan uusia toiminta- ja roolipelielementtejä.
Pelaaja viedään Sinnohin alueelle, joka on Pokémon Diamondin ja Pokémon Pearlin tapahtumapaikka. Mutta tämä tarina kehittyy kauan sitten menneellä aikakaudella, ennen kuin Pokémon-kouluttajana olemisen tai Pokémon-liigan kaltaisia ideoita oli edes olemassa. Ympärilläsi on Pokémoneita, jotka elävät villiintyneinä karuissa ympäristöissä, jotka tekevät Sinnohista erilaisen alueen kuin sen, jonka ehkä muistat Pokémon Diamondin ja Pokémon Pearlin ajoilta.
Pokémonien pyydystäminen Pokémon Legendsissä: Arceus, voit tarkkailla niitä oppiaksesi niiden käyttäytymisen, hiipiä sitten varovasti lähelle, tähdätä Poké-pallolla ja päästää lentoon! Voit myös laittaa liittolaispokémonisi taistelemaan villejä Pokémoneja vastaan, joita toivot pyydystäväsi. Heitä vain liittolaispokémonisi hallussa oleva Poké-pallo lähelle villiä Pokémonia, ja pääset saumattomasti taisteluun ja voit komentaa Pokémonisi valitsemalla sen osaamista liikkeistä.
Kun aloitat seikkailusi luodaksesi alueen ensimmäisen Pokédexin, voit valita kumppaniksesi Rowletin, Cyndaquilin tai Oshawottin. Nämä kolme Pokémonia saapuivat Pokémon-professorin mukana, joka kohtasi ne tutkimusretkillään eri alueilla.