NSW Saint Kotar

 
39,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 02.08. asti
  • Välivarastossa 14 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Saint Kotar on psykologinen kauhuseikkailu, joka sijoittuu erinomaisen synkkään ja käsinmaalattuun maailmaan. Sen silmiinpistävän omaperäinen bändi ja valloittava tunnelma seuraavat sinua joka askeleella matkallasi tähän ahdistavaan ja muinaiseen kaupunkiin, jota syövät pelottavat okkultiset tapahtumat ja noituus

  • Päätöksesi vaikuttavat elettyyn juonitteluun ja tavattuihin ihmisiin. Pelaat kahta pelattavaa hahmoa tässä 20-tuntisessa seikkailussa, jossa on useita löydöksiä. Ainoa kysymys on, löydätkö ihmisyytesi vai vajoatko hulluuteen ja kuolemaan.
  • "Älä pelkää, älä vapise pelosta. Lokakuun loppu 1996. Benedek Dohnanyn ja Nikolai Kaljakinin ruumiillistuessa heräätte kauheasta unesta Sveti Kotarin maaseutukaupungissa Kroatiassa. Se ei ole kotisi, et ole koskaan löytänyt itseäsi tästä paikasta, ja vaikka et tiedä miksi, sinulla on tukahduttava tunne, että täällä tapahtuu pelottavia tapahtumia.
  • "Tämä kaupunki on vajoamassa helvettiin. Vanhempasi katoaminen saattaa liittyä Sveti Kotarin makaabereihin murhiin ja outoihin ilmiöihin. Tämä muinainen kaupunki on kahden todellisuuden alainen: pinnalla se on Jumalan siunaama, mutta sen alla sitä syövät pelottavat okkultiset tapahtumat ja noituus.
  • "Muuta todellisuutta, poikani. Etsit poisnukkuneita ruumiillistamalla kaksi Jumalan miestä, jotka kamppailevat omien todellisuuskäsitystensä kanssa; kun siirryt toisesta toiseen, todellisuus muuttuu ympärilläsi, mikä vaikuttaa etenemiseen juonittelussa ja paljastaa yhä enemmän heidän sielunsa.