NSW Spirit ot the Island Paradise Edition

Tutustu värikkääseen co-op life-sim RPG:hen, joka sijoittuu trooppiseen saaristoon.

Kotimaassasi vallitsee vanha perinne: tullaksesi aikuiseksi ja suorittaaksesi täysi-ikäisyysrituaalin sinun on lähdettävä löytöretkelle. Seikkailusi alkaa kaukaisella saarella, syvällä trooppisessa saaristossa. Aikoinaan vauras turistikohde on nyt pelkkä varjo entisestä loistostaan: sinun tehtäväsi on herättää se henkiin! Tutki saaristoa, tapaa paikallisia ja auta heitä palauttamaan turistiparatiisi... samalla kun yrität paljastaa menneisyytesi salaisuuksia!

39,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 07.08. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Lisää koriin
Kuvaus

ASETTUMINEN UUTEEN PAIKKAAN
Trooppisesta elämästäsi tulee kiireistä, joten ota työkalut mukaan ja aloitetaan! Tärkeimmät asiat ensin: tarvitset ruokalähteen, paikan, jossa voit viettää yön, ja joitakin resursseja, jotta voit rakentaa maatilan ja aloittaa trooppisen matkasi. Joten mitä odotat - aika tutkia maita!


LUKUISIA AKTIVITEETTEJA
Spirit of the Islandissa on 10 ainutlaatuista taitoa, kuten maanviljelyä, kaivostoimintaa, metsänhakkuita, sosiaalisia taitoja ja jopa kalastusta, joka on oma erityinen minipeli. Tuleeko sinusta kaikkien todellinen mestari?


MATKASI TURISTIPARATIISIIN
Tee saarestasi ei pelkästään viihtyisä koti vaan myös kukoistava turistiparatiisi hienoine kauppoineen ja maamerkkeineen. Mitä enemmän turisteja saat, sitä paremmaksi taloutesi kehittyy, mikä on ratkaisevan tärkeää, jotta voit rahoittaa matkasi kaukaisille saarille.

Mutta miten voit miellyttää heitä kaikkia, ja mitä myyt kaupoissasi? Siinä taitosi tulevat tarpeeseen!

 

PARAS MATKA IKINÄ
Jokaisella turistilla on mahdollisuus ihastua saareesi niin paljon, että he päättävät jäädä sinne, mikä lisää kaupungin väkilukua. Tämä osa on ratkaisevan tärkeä, sillä voit palkata heidät tekemään erilaisia asioita puolestasi, kuten hoitamaan kauppojasi ja auttamaan sinua saaren kunnossapidossa. Tee siis parhaasi, jotta heidän matkastaan tulisi fantastinen!


KAHDEN IHMISEN VOIMA
Yksi Spirit of the Islandin tärkeimmistä ominaisuuksista on kahden pelaajan yhteistyötila, jossa voitte tehdä... kaiken yhdessä!
Rakentakaa maatila, kasvattakaa satoa ja valmistakaa herkullisia ruokia, rakentakaa kauppa ja myykää tuotteitanne turisteille, tutkikaa laajaa saaristoa löytääksenne aarteita ja löytääksenne trooppisen paratiisin salaisuuksia! Kutsu siis ystäväsi ja aloita yhteistyömatkasi heti!


LAAJA TROOPPINEN SAARISTO
Spirit of the Island sisältää 14 ainutlaatuista tutkittavaa saarta, joista jokaisella on oma eläimistönsä, salaisuutensa ja vaaransa. Tieto siitä, kuka - tai mikä - näitä saaria asuttaa, on kadonnut historiaan, mutta löydät salaperäisiä luolia, joita muinaiset olennot vartioivat - oletko tarpeeksi rohkea tutkimaan niitä ja paljastamaan niiden sisältämät salaisuudet?


PAIKALLINEN YHTEISÖ
Saaristo kuhisee elämää! Tapaa yli 14 ainutlaatuista hahmoa, joilla jokaisella on omat erityiset piirteensä ja omituisuutensa. Ja kyllä, tarjolla on myös romanttisia vaihtoehtoja!

 

TAPAHTUMARIKAS ELÄMÄ
Yksi Spirit of the Islandin ainutlaatuisista piirteistä ovat tapahtumat - sarja toistuvia tapahtumia, jotka tapahtuvat jokaisena pelivuonna (4 kuukautta).
Kaupungissa tapahtuu aina jotain hauskaa, joten tarkista kalenterisi usein!

Lisätietoja
Lisätietoja
Takuu1kk
Arvostelut
Write Your Own Review
1
2
3
4
5
Laatu
Hinta