NSW Super Mario Odyssey

 
58,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 29.10. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Ominaisuudet

Tutki valtavia 3D-valtakuntia, jotka ovat täynnä salaisuuksia ja yllätyksiä, mukaan lukien Marion puvut ja monia tapoja olla vuorovaikutuksessa monipuolisten ympäristöjen kanssa - kuten ajelu niissä ajoneuvoilla, jotka käyttävät Joy-Con-ohjaimen HD Rumble -ominaisuutta, tai osioiden tutkiminen Pixel Marion ominaisuudessa.
Uuden ystävänsä Cappyn ansiosta Marion hallitset upouudet liikkeet, kuten cap-heitto, cap-hyppy ja kaappaus. Kaappauksen avulla Mario voi ottaa haltuunsa kaikenlaisia asioita, kuten esineitä ja vihollisia!
 Vieraile uusissa hämmästyttävissä paikoissa, kuten pilvenpiirtäjien täyttämässä New Donk Cityssä, ja törmää tuttuihin ystäviin ja vihollisiin, kun yrität pelastaa prinsessa Peachin Bowserin kynsistä ja estää hänen häijyt hääsuunnitelmansa.
Kolmen uuden amiibo-hahmon sarja - Mario, Prinsessa Peach ja Bowser hääasuissaan - julkaistaan julkaisun yhteydessä. Jotkin aiemmin julkaistut amiibot ovat myös yhteensopivia tämän pelin kanssa. Napauta tuettuja amiiboja saadaksesi apua pelaamiseen - jotkin amiibot avaavat myös Marion asuja, kun ne skannataan!

Valmistaudu täysin uuteen Super Mario -peliin!

Tämä tulee olemaan ensimmäinen avoimen maailman Super Mario -peli, jossa Mario pääsee tutkimaan maailmaa täysin vapaasti sitten Super Mario 64 ja Super Mario Sunshine -pelien. Tässä Mario hyppää ulos Sienivaltakunnasta ja päätyy seikkailuihin uusissa, salaperäisissä paikoissa.

Pääset purjehtimaan ilmalaivalla, jolla voit matkustaa erilaisten maailmojen välillä. Tässä pelissä Mario pystyy myös käyttämään hattuaan uudella tavalla.