NSW Sympathy Kiss - Necklace Edition

 
71,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 08.10. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

#POV: Olet nykyajan toimistotyöntekijä Japanissa – Tutustu uramahdollisuuksiin ja työskentele jopa kuuden rakkauden parissa. Katso japanilaisen uranaisen silmin ja koe täydellinen uppoutuminen nykyaikaiseen työympäristöön, jossa fantasia löytyy taukohuoneesta.

Soita tai tekstaa jos tarvitset minua! – Paranna tuottavuutta tai harrasta ystävällistä toimistohupailua pitämällä yhteyttä romanttisiin hahmoihin RiNGsystemin avulla. Vastaa tekstiviesteihin ja ota kaikki äänet kuuluviin puheluihin rakkauskohteistasi.

Pue tunteitasi hihassa – Jotkut päätökset edellyttävät, että ilmaiset tunteesi Emotion Select -järjestelmän kautta. Valitse kahdesta viidestä tunteesta: iloinen, vihainen, ahdistunut, surullinen ja välinpitämätön. Valitsemasi tunteesi voivat vaikuttaa tuleviin keskusteluihin. Rakkautesi muistavat aina ottaa huomioon tunteesi.

Onnellinen työntekijä on tuottava työntekijä! – Käytä Love/Worksystemiä tehdessäsi päätöksiä tasapainottaaksesi työelämäsi ja sosiaalisen elämäsi. Kasvata työpisteitäsi tai rakkauspisteitäsi jokaisella päätöksellä valitsemalla, asetatko etusijalle urasi vai romantiikkasi. Tämä vaikuttaa reitin lopputulokseen ja lopputulokseen.

Lisätietoja
Kategoriat
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana: 70,99 €