NSW Sympathy Kiss - Necklace Edition

#POV: Olet nykyajan toimistotyöntekijä Japanissa – Tutustu uramahdollisuuksiin ja työskentele jopa kuuden rakkauden parissa. Katso japanilaisen uranaisen silmin ja koe täydellinen uppoutuminen nykyaikaiseen työympäristöön, jossa fantasia löytyy taukohuoneesta.

Soita tai tekstaa jos tarvitset minua! – Paranna tuottavuutta tai harrasta ystävällistä toimistohupailua pitämällä yhteyttä romanttisiin hahmoihin RiNGsystemin avulla. Vastaa tekstiviesteihin ja ota kaikki äänet kuuluviin puheluihin rakkauskohteistasi.

Pue tunteitasi hihassa – Jotkut päätökset edellyttävät, että ilmaiset tunteesi Emotion Select -järjestelmän kautta. Valitse kahdesta viidestä tunteesta: iloinen, vihainen, ahdistunut, surullinen ja välinpitämätön. Valitsemasi tunteesi voivat vaikuttaa tuleviin keskusteluihin. Rakkautesi muistavat aina ottaa huomioon tunteesi.

Onnellinen työntekijä on tuottava työntekijä! – Käytä Love/Worksystemiä tehdessäsi päätöksiä tasapainottaaksesi työelämäsi ja sosiaalisen elämäsi. Kasvata työpisteitäsi tai rakkauspisteitäsi jokaisella päätöksellä valitsemalla, asetatko etusijalle urasi vai romantiikkasi. Tämä vaikuttaa reitin lopputulokseen ja lopputulokseen.

70,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 27.08. asti
  • Välivarastossa 18 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €
Lisää koriin
Arvostelut
Write Your Own Review
1
2
3
4
5
Laatu
Hinta