Resort Boss Golf PC

 
7,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 31.10. asti
  • Välivarastossa 10 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Pystytkö muuttamaan tunnelmallisen yhden reiän golf kentän vilkkaaksi ja maailmankuuluksi lomakeskukseksi? Suunnittele ainutlaatuisia ratoja ja rakenna huippuluokan palveluja, jotta golfin varakkaimmat pelaajat pysyvät täällä. Valvo yrityksesi toimintaa, järjestä turnauksia ja mene kentälle varmistamaan, että se on kunnossa.

  • Jokainen suuri golfari aloittaa matkansa onneen ja kuuluisuuteen putteri kädessä ja unelma mielessä. Entä sinä? Unelmasi on tehdä pienestä golfkentästäsi pelkän paikallisen nähtävyyden sijaan loistelias lomakeskus, joka vetää puoleensa rikkaimpia ja lahjakkaimpia pelaajia kaikkialta maailmasta. Mutta pystytkö luomaan lajin parhaan matkakohteen ja tekemään itsestäsi golfin johtavan suurliikemiehen?
  • Näytä suunnittelutaitosi ja rakkautesi golfiin ja luo ainutlaatuisia kenttiä, joissa viihde ja haaste ovat täydellisessä tasapainossa. Aseta hoidettuja viheriöitä ja majesteettisia väyliä, istuta puita ja kaiverra petollisia vesiesteitä ja ovelia hiekka-alueita intuitiivisten maisemointityökalujen avulla. Ympäröi sitten luomuksesi inspiroivilla maisemilla ja vehreillä kukkuloilla.
  • Viihdytä VIP-vieraita kentän ulkopuolella, jotta he palaisivat takaisin.  Sinun tehtäväsi on rakentaa ympäristö, joka saa vierailijasi tuntemaan olonsa kotoisaksi - ja käyttämään rahansa, oli sitten kyse viihtyisistä klubitaloista viiden tähden majoitustiloihin tai ravintoloista vapaa-ajan tiloihin ja kauppoihin. Asiakaspalautteet ratkaisevat, onko lomakeskuksesi nimi listan kärjessä vai häviääkö se korkeaan ruohikkoon. Varmista sen moitteeton toiminta pitämällä silmällä talouttasi ja palkkaamalla lisää henkilökuntaa. Menestyksekkäiden turnausten järjestäminen pitää pelaajat kentällä ja luomakuntasi heidän hyvissä kirjoissaan. Mutta onko sinulla kaikki edellytykset voittaa himoittu viiden tähden luokitus?
  • Varmista, että olet luonut kurssin, joka vetää puoleensa suurimpia ja parhaita, kokeilemalla sitä itse. Hauskassa pelitilassa voit kuljettaa mailojasi hartaasti sijoittamillesi väylille ja viheriöille selvittääksesi, onko niillä yhtä hauska pelata kuin niitä on mukava katsella. Muista vain vältellä sitä ärsyttävää hiekka-aluetta neljännen tiin luona!