PS4 AK - Xolotl

 
40,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 21.10. asti
  • Välivarastossa 12 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Söpöin, tappavin ja AINOA ylhäältä alaspäin suuntautuva roguelike-räiskintäpeli, jossa on AK:ta heiluttelevia Axolotleja. Räjäytä tiesi läpi eläinkunnan potkuaseiden ja mahtavien tehokeinojen arsenaalin avulla ja kasvata jopa armeija liipaisuhaluisia axolotl-vauvoja. Vaikka Axolotl on ulkonäöltään söpö, hänellä on kova asenne, ja hän ampuu alas kaiken, mikä seisoo hänen ja seuraavan ateriansa välissä. Räjäytä polku läpi erilaisten biomien ja valloita satunnaisesti luotuja huoneita, joiden lopussa on häijy pomo. Etsi Axolotlin munia ja kasvata uusia voimakkaita Axolotleja muuttamalla ne erittäin erikoistuneiksi pieniksi tappokoneiksi. Nosta niiden tulivoima seuraavalle tasolle valmistamalla pysyviä, statuksia parantavia reseptejä. Tee vihollisistasi ainesosia, syö kaikkea ja tule pysäyttämättömäksi.

Ominaisuudet:

  • Kanavoi Axolotlien uskomaton uusiutumisvoima! Jos sinut kaadetaan, nouset uudelleen tuhkasta ja aloitat vahvempana, jolloin saat uusia aseita käyttöön jokaisessa taistelussa. Taistele, kuole, palaa vahvempana ja taistele uudelleen!
  • Matkallasi löydät erilaisia Axolotl-vauvoja: Axolittles! Tuo Axolittlesit takaisin lampeesi; hoitamalla niitä rakkaudella ja huolenpidolla, ne kasvavat ja niistä tulee seuraava taistelijasi, jolla on tappajakykyjä!
  • Nämä pomot, jotka ulottuvat liitelevistä sukkakäärmeistä jättiläismäisiin (veitsiä heiluttaviin) vihollisrapuihin, panevat uudistumiskykysi koetukselle. Aika tuoda AK-47 veitsitaisteluun!
  • Etsi Axolotlin munia ja kasvata uusia voimakkaita Axolittleja tekemällä niistä erittäin erikoistuneita pieniä tappokoneita.Nosta niiden tulivoima seuraavalle tasolle valmistamalla pysyviä, statuksia parantavia reseptejä. Älä ota vankeja, syö kaikkea ja tule pysäyttämättömäksi.
  • Taistele läheltä Axe-alotlilla tai aseta vaiheinen "MURHA" -asentoon... pelityyli on sinun valintasi! Nosta tulivoimasi seuraavalle tasolle mahtavilla power-upeilla, kuten Mjolnirilla, Gamer Juicella tai... Cousin Carlilla?
Lisätietoja
Kategoriat
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana: 39,99 €