PS4 Gravity Circuit

Gravity Circuit - räikeä toimintapainotteinen 2D-tasohyppely konsoliklassikoiden hengessä.


Tehtävä: Pysäytä virusarmeijan kapina!


Futuristisessa maailmassa, jota asuttavat älykkäät robotit, sen asukkaita uhkaa jälleen kerran vanha vihollinen, Virus Army. Vuosikymmeniä sitten kukistettu armeija on noussut jälleen esiin varjoista ja sillä on ainutlaatuinen tavoite: täydellinen maailmanhallinta. Vakavasti heikentyneelle Guardian Corpsille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin turvautua edellisen sodan sankariin: yksinäiseen agentti Kaihin, joka valjastaa salaperäisen Gravity Circuitin voimat. Maailman viimeisenä puolustuslinjana matkustat futurististen ympäristöjen läpi ja kaadat kaaoksen takana olevan pahan päämiehen.


Muistuttaen 80- ja 90-lukujen klassisia tasohyppelypelejä ja toimintaa maksimissaan, kanavoi voimasi nyrkkeihisi ja lähetä viholliset lentoon tai tartu heihin päästäksesi lähelle. Tehtävässäsi saat monia uusia voimia, joiden avulla voit mennä vielä pidemmälle!

 

Tärkeimmät ominaisuudet:


-Toimintapainotteinen tasohyppely

Kanavoimalla energiasi tuhoisiksi lyönneiksi, suorita hienoja komboja ja lähetä viholliset lentoon aiheuttaen samalla tuhoa ja kaaosta!


-Pelasta viattomat ja voimistu!

Tasot ovat täynnä salaisuuksia ja viattomia siviilejä. Löydä ja pelasta heidät ja avaa uusia voimia!


-Yksinpelikampanja, jossa on 12 tasoa

Jokaisessa on ainutlaatuinen mekaniikkansa, ja tasohyppely- ja taistelutaitojasi testataan vihollisten ja pomojen armadaa vastaan!

33,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 21.10. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Lisää koriin
Lisätietoja
Lisätietoja
Takuu1kk
Arvostelut
Write Your Own Review
1
2
3
4
5
Laatu
Hinta