Paperman: Adventure Delivered PS4

 
25,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 22.10. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

KULTAINEN JUHLA
Papermanin postitoimisto on onnistunut tekemään 1 miljoona jakelua. Tämän erityisen saavutuksen kunniaksi posti on päättänyt lähettää erityisiä kultaisia kirjeitä uskollisimmille asiakkailleen.

Eräänä iltana, kun lohikäärme katsoo televisiota, hän näkee uutiset kultaisista kirjeistä. Lohikäärme on ahne ja käyttää muinaista taikuuttaan hyökätäkseen postitoimistoon ja varastaa kaiken postin, myös kultaiset kirjeet, lisätäkseen ne jo hallussaan olevaan valtavaan kultamääräänsä. Paperman ja hänen tiiminsä tekevät kaikkensa saadakseen postin takaisin ja saadakseen sen perille!

 

TAPAA TEAMI
Pelaa jokaisena neljästä ainutlaatuisesta postinkantajasta ja vaihda hahmoja avataksesi heidän ainutlaatuiset kykynsä. Paperman, nimikkosankarimme, heittää kirjeitä ammuksina ja voi teleportata lyhyitä matkoja. Express on nopein hahmo ja hoitaa kiireellisimmät toimitukset. Scrolly liukuu sulavasti ilmassa luotettavalla höyhenellään ja pääsee korkeimmille tasanteille. Tiimin viimeinen jäsen on Carl, porukan vahvin laatikko, joka kuljettaa painavimmat paketit huolella!

 

MAAILMANLAAJUINEN TOIMITUS
Etsi puuttuvat kirjaimet kolmesta täysin erilaisesta maailmasta. Ensimmäinen määränpääsi vie sinut trooppiselle saarelle, joka on täynnä patsaita, täällä saat selville, miksi sitä kutsutaan Manyfaced Island''. Seuraavaksi matkusta aavikolle ja tutki pyramideja ''Valley of Sand''. Kolmas maailma, ''Winding Peak'', asettaa kaikki taitosi koetukselle. Täällä kohtaat monia parkour-tasanteita, jotka vaativat oikean hahmon päästäkseen perille.

 

LÖYTÄÄ KADONNUT POSTI
Tutki jokaista maailmaa ja yritä löytää kultaiset kirjaimet. Joihinkin paikkoihin tietyt hahmot eivät pääse, ja kaikkien salaisuuksien löytäminen vaatii erilaisia taitoja!

Jokaisessa maailmassa on valinnaisia kirjaimia, jotka sinun on löydettävä, ja jopa ainutlaatuisia esineitä jokaiselle hahmolle! Todellisessa keräilyseikkailussa sinun on tutkittava maailman jokainen kolkka löytääksesi kaikki keräilyesineet!

 

YLIMÄÄRÄINEN HENKILÖKUNTA
Ahne lohikäärme saa apua kätyreiltään, sinäkin voit saada apua ystäviltäsi! Pelaa 4 pelaajan kanssa paikallisessa jaetun ruudun moninpelissä ja auttakaa toisianne tässä co-op-seikkailussa!