PS4 Skul: The Hero Slayer

 
26,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 21.10. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Skul: The Hero Slayer Sisältää Booklet & Soundtrack!

Ohjaa "Skulia" hänen pyrkimyksissään kukistaa yksin keisarillinen armeija ja pelastaa kuninkaansa vankeudesta toiminnantäyteisessä rogue-lite 2D-tasohyppelypelissä.

Demonikuninkaan linna raunioina: Ihmiskunta hyökkää demonikuninkaan linnaan, mikä ei ole mitään uutta, vaan se on tapahtunut lukemattomia kertoja ennenkin. Tällä kertaa erona on kuitenkin se, että seikkailijat päättivät yhdistää voimansa keisarillisen armeijan ja Caerleonin sankarin kanssa johtaakseen täyttä hyökkäystä ja toivoen voivansa hävittää demonit lopullisesti. He hyökkäsivät demonien linnoitukseen ylivoimaisella joukolla ja onnistuivat tuhoamaan sen täydellisesti. Kaikki linnassa olleet demonit otettiin vangeiksi lukuun ottamatta yhtä yksinäistä luurankoa nimeltä "Skul".

Tietoja tästä tuotteesta

  • Sivusta rullaavaa tasohyppelytoimintaa: 'Skul: The Hero Slayer' on toiminta-alusta, joka tarjoaa rogue-tyyppisiä ominaisuuksia, kuten jatkuvasti vaihtuvia ja haastavia karttoja. Se pitää sinut varpaillaan, sillä et koskaan tiedä, mitä odottaa.
  • Tonneittain kalloja, tonneittain pelattavia hahmoja: Skul ei ole mikään tavallinen luuranko. Huikeiden taistelutaitojensa lisäksi hän voi saada uusia ja jännittäviä kykyjä sen mukaan, mikä kallo hänellä on päällään. Käytä kerrallaan enintään kahta kalloa, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen hyökkäysalueensa, nopeutensa ja voimansa.
  • Valitse pelityyliisi sopivat kombot ja vaihda niitä taistelun tuoksinassa saadaksesi vihollisesi polvilleen. Valta on sinun käsissäsi!
  • Seikkailijat: Skul on törmännyt seikkailijaryhmään! He ovat voimakkaita vihollisia, jotka metsästävät demoneita huvikseen. Vaikka Skul on pieni, hänellä on silti melkoinen voima. Joten odota vain ja katso, kuka todella on metsästäjä ja kuka on metsästetty...
  • Dark Quartzin turmelemat pomot: Jokaisen luvun lopussa voit kohdata Dark Quartzilla turmeltuneita ja uskomattoman voimakkaita massiivisia pomoja. Dark Quartz on peräisin elämän tuskasta ja vihasta, ja se tahraa ja ottaa hallintaansa kaiken, mihin se koskettaa.
Lisätietoja
Kategoriat